Foto’s ROOD (Juf Ilse)

Sportdag

Wat een fijne dag hadden wij vandaag! We deden veel verschillende sporten zoals gevechtsporten, dans, teambuilding, zwemmen alsook ons uitleven op de stormbaan. We onthaalden elke sport met een grote glimlach en deden het allemaal met veel plezier! Wat een fier juf zit hier! We kregen zelfs een extra gouden munt van Kiki!!

Lees verder

Allerlei april/mei

Natuurlijk vierden we tussendoor ook nog de verjaardag van Lilly, deden we nog aan toneellezen, maakten we een boekenrestaurant en hadden we ook nog eens een beloning! Zo maakten we zelfs een keertje croque-monsieur . Wat een koks zitten er in de rode klas. Ze wisten goed waar ze op moesten letten en hoe ze aan de slag moesten gaan. Tof hoor!

Lees verder

Op uitstap naar het ziekenhuis

Wat een leuke, leerrijke namiddag. We werden helemaal ondergedompeld in de wereld van dokters, verpleegsters, ziek zijn, … We starten met een toneeltje, waarin we leerden hoe een dagopname in het kinderziekenhuis verloopt. De toneelspelers waren onze eigen leerlingen, wat tof! Nadien brachten we korte bezoekjes aan het zwembad (hydrotherapie), de kinesist, de kinderafdeling, de speelkamer van de kinderafdeling en de spoed. Tijdens deze bezoekjes moesten we goed luisteren, maar konden we ook actief deelnemen: met krukken lopen, een gips laten aanleggen, een monitor aanleggen, luisteren door de stethoscoop, …

Lees verder

Allerlei maart

In maart konden we ook weer samen plezier maken. We hadden een jarigen, gingen naar de film, maakten pop-cakes als beloning en deden mee aan de pyjamadag. Weer leuke herinneringen gemaakt dus !

Lees verder
Zwerfvuilactie

Zwerfvuilactie

Wij geven het voorbeeld! Afval hoort niet in onze straten!

Lees verder

Beloningsmoment

Met het goede weer, kozen de kinderen weer om naar buiten te gaan tijdens het beloningsmoment! Heerlijk samen genieten van het weer… en springen van de schommel!

Lees verder
Bezoek ambulance

Bezoek ambulance

Tijdens de lessen EHBO leerden we wat we moesten doen als we een accident hebben. We kennen de belangrijke nummer en leerden verschillende materialen herkennen en benoemen. Toevallig kwam er enkele dagen later een ambulance op bezoek. Zo fijn om de dingen ook in het echt te mogen zien (en horen).

Lees verder

Allerlei januari/februari

Na de kerstvakantie zijn we er opnieuw ingevlogen. We werkten hard, maar konden tussendoor ook genieten van speelse tussendoortjes, een jarige, onze klasbeloningen en natuurlijk carnaval !!

Lees verder
Winter

Winter

Over de winter leren, wil ook zeggen… in de sneeuw spelen!

Lees verder

Jarigen van nov-dec

In november en december konden we al enkele jarigen vieren! Dit doen we telkens in de klas door te zingen, te trakteren en even te spelen! Elke maand zingen we nogmaals met de hele school voor de jarigen van de maand. Ze genieten elke keer!!

Lees verder
1 2 3