De eerste schooldag

De vakantie zit erop, en de eerste schooldag ook al. Lees hier hoe de kinderen het beleefden!

6 Comments

 1. Mats

  Bij een klus groot of klein moet je bij Mats G zijn
  Ik had zin om naar school te gaan ik vond het ook
  spannend.

  Arjen

  ik had geen zin in school ik had liever thuis gebleven…

 2. veel stres op de eerste schooldag.
  we waren blij dat we onze vrienden terug zagen.
  het was leuker dan ik gedacht had.

 3. onze eerste school dag….
  onze eerste school dag was leuk en niet leuk maar ik was heel moe enzo
  ik heb nieuwe kinderen leren kennen en dat was leuk ik had een hele dag kippen vel rrrrrrrr en een ieniminipini beetje stres haha sint nu de 2de dag school oei oei ze ik was heeeeeeel moe en we hebben ge knutselt en da was super leuk het is aldijd gezelig bij de giblo het was leuk de 1te dag en de 2de